Ο Ηλίας Κώτσιος, που είχε πετύχει το γκολ πρόκρισης στο 4-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βίσλα Κρακοβίας, σχολιάζει τις δηλώσεις του Μάρτσιν Μπαζίνσκι για «στήσιμο» στην Αθήνα το 2005.
«Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να σχολιάζω τέτοιες δηλώσεις. Τι να πω τώρα; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δηλαδή ένας διαιτητής για να το στήσει το άφησε να πάει στο 116' το ματς; Αν είναι στημένο ένα παιχνίδι, περιμένεις να τελειώσει η πρόκριση στο 116', τρία λεπτά πριν τελειώσει το ματς; Είναι λίγο περίεργο αυτό...

Μιλάμε αν ήταν στημένο ένα παιχνίδι πριν από εννέα χρόνια; Δεν μπορώ να ασχοληθώ καν με αυτό το πράγμα»,
ανέφερε ο Κώτσιος.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς το «τριφύλλι»  πέρασε στην παράταση κερδίζοντας 4-1 με γκολ του Ηλία Κώτσιου, ενώ στο πρώτο ματς στην Κρακοβία είχε χάσει με 3-1!
Όσο για τις δηλώσεις που έκαναν την Τρίτη οι Μπαζίνσκι και Κόουλμαν για τα «περίεργα παιχνίδια» που είδαν στην Ελλάδα όταν ήταν στην χώρα μας, ανέφερε: «Το περίεργο είναι πως τα βλέπουν όλοι περίεργα τα παιχνίδια όταν φεύγουν από την Ελλάδα. Όταν είναι εδώ δεν μιλάει κανένας. Πολύ περίεργο πράγμα αυτό. Όταν φεύγουν τα βρίσκουν περίεργα και όχι αμέσως, μετά από χρόνια».
πηγή: sportdog.gr