Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Από εμάς εξαρτάται»

Στην τελική ευθεία για το κρίσιμο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Κασσιόπη μπαίνει ο Απόλλων Καλαμαριάς, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, κάτι που θα δώσει ακόμη περισσότερο «αέρα» για τη συνέχεια, καθώς θα ανεβάσει τη διαφορά από την ομάδα της Κέρκυρας στους εννιά βαθμούς.

Φυσικά, υπάρχει και η εκκρεμότητα της ένστασης, η οποία πιθανώς θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη, ή την άλλη εβδομάδα, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ουδόλως απασχολεί τους «κοκκινόμαυρους». Μοναδικός στόχος είναι η επικράτηση στον αγώνα, κάτι που αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θάνο Σακκά στο «Μ». «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα μέχρι τώρα. Με νίκη θα φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας και δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα και παρά την αναβολή, θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι», υποστήριξε, ενώ στο ερώτημα για αν έχει γνωρίζει την προσεχή αντίπαλο της ομάδας: «Γνωρίζουμε στοιχεία για την Κασσιόπη, ξέρουμε πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά νομίζω πως εξαρτάται από μας, ο καλός μας εαυτός δε φοβάται κανέναν αντίπαλο».

«Μόνο όταν πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο»

Στην συνέχεια, ο 24χρονος μέσος αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία, αλλά και την απρόσμενη ήττα από το Βατανιακό. «Η ομάδα φέτος έχει δείξει πόσο αξίζει, στο παιχνίδι με το Βατανιακό είδαν όλοι πόσο άτυχοι ήμασταν. Από εκεί και πέρα, ο αγώνας αυτός έχει ξεχαστεί, έγιναν επισημάνσεις από τον προπονητή μας, είναι λογικό να γίνει κι ένα στραβοπάτημα, το αφήσαμε πίσω και συνεχίζουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει ακόμη δρόμος και ότι το πρωτάθλημα δε θα τελειώσει την Κυριακή, αλλά όταν πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο. Φυσικά οι τρεις βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί, για αυτό και θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο, για να μας δώσει δύναμη».

Ο Σακκάς πάντως δεν προπονήθηκε ούτε χθες, θα δοκιμάσει να μπει σήμερα όμως στο πρόγραμμα της προπόνησης και λογικά θα τα καταφέρει, οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Ανδρέα Παντζιαρά για τον αγώνα της Κυριακής, στον οποίο ο Απόλλων αναμένεται να παραταχθεί κομπλέ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: