Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αρέσει στους Κινέζους ο Έτο!

Μόνο ομάδες από την Κίνα φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αραούχο Έτο μετά τις προσπάθειες που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την λύση του συμβολαίου του.

Αρέσει στους Κινέζους ο Έτο
Τον τρόπο να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του Αραούχο Έτο αναζητούν στον ΠΑΟΚ.

Οι ετήσιες απολαβές του Βραζιλιάνου ανέρχονται στις 350.000 ευρώ, όμως εκείνος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χρήματα τα έχουν για πέταμα.

Για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν ομάδα για να τον πουλήσουν και προσπαθούν να τον δώσουν σε σύλλογο, ο οποίος μπορεί τώρα να πραγματοποιήσει μεταγραφές (από ΗΠΑ, Ρωσία, Βουλγαρία, Ουκρανία και Κίνα).

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με διάφορους μάνατζερ και το μόνο που έχει προκύψει μέχρι σήμερα είναι ένα ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Την ίδια ώρα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν να προκύψει κάτι από τη Ρωσία, αφού είναι πιθανό να αρέσει περισσότερο στον παίκτη να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: