Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μπεκιάρης: «Αισθανθήκαμε πρεσβευτές του ΠΑΟΚ»

Με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Χρυσού Δικεφάλου» στην Κωνσταντινούπολη, το μέλος του «ασπρόμαυρου» φορέα, Άκης Μπεκιάρης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το πως έζησε την επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη:

«Η ιδέα ήταν στα πλαίσια του εορτασμού από τα 10 χρόνια της ίδρυσης του «Χρυσού Δικεφάλου», να επισκεφτούμε την πόλη από την οποία προήλθαν οι ιδρυτές του. Εκεί αδερφοποιήσαμε τα σωματεία του «Χρυσού Δικεφάλου» και του «Πέρα Κλάμπ» και κόψαμε την πίτα. Την ακριβώς επόμενη μέρα συναντήσαμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Όλες αυτές τις μέρες ήταν μεγάλο το πλήθος των συναισθημάτων και αν θέλουμε να το βάλουμε με έναν τίτλο μπορούμε να πούμε ότι αισθανθήκαμε πρεσβευτές του ΠΑΟΚ.»

Για το αν οι άνθρωποι του «Πέρα Κλαμπ» παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθούν την πορεία της ομάδας και το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι κάτι που τους φέρνει πιο κοντά με την πατρίδα.»

Για το αν ο Πατριάρχης ήταν «διαβασμένος» στα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ενημερωμένος και διαβασμένος σε όλα. Ήξερε για τις εξελίξεις του ΠΑΟΚ, για την εμπλοκή του Σαββίδη στα διοικητικά και ζήτησε από εμάς να του πούμε τα νέα της ομάδας. »

Για το αν θα ήθελε να ζει αυτή την εμπειρία πιο συχνά και όχι κάθε 10 χρόνια:

«Είχαμε ξανά επισκεφτεί το Πατριαρχείο το 2006 και με την προτροπή του Πατριάρχη, ο οποίος μας ζήτησε να επισκεπτόμαστε συχνότερα το Πατριαρχείο, έχουμε την επιθυμία να σχεδιάσουμε ανάλογες δράσης και εκδρομές στο μέλλον.»

Για το πώς πάνε τα πράγματα στον Ερασιτέχνη:

«Ο Ερασιτέχνης είναι ένας σύλλογος με τα περισσότερα αθλητικά τμήματα στην Ελλάδα αλλά αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει όλοι η Ελληνική κοινωνία. Προσπαθούμε τα περισσότερα αθλήματά μας να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο.»

Για το αν τους διευκολύνει η παρουσία του Σαββίδη:

«Όπως όλα τα σωματεία και κυρίως τα Ερασιτεχνικά αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ότι οι πληρωμές είναι πιο τακτικές από την μεριά της ΠΑΕ, είναι ένα γεγονός το οποίο τείνει προς την καλύτερη λειτουργία του Ερασιτέχνη.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: