Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Στα «πιτς» και ο Περογαμβράκης!

Τις υπηρεσίες του Αλέξη Περογαμβράκη θα στερηθεί ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, στο ματς με τον Λεβαδειακό, αφού ο 24χρονος στράικερ έχει υποστεί θλάση και θα μείνει στα «πιτς» για δέκα μέρες

Στα «πιτς» και ο Περογαμβράκης
Το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα χάσει ο επιθετικός του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης, αφού ο νεαρός φορ στην προπόνηση της Τρίτης (12/3) σε μία ανύποπτη φάση αντί για μπάλα έπιασε «αέρα», με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση.

Έτσι, ο χρόνος αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι δέκα μέρες, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Εκτός από τον Περογαμβράκη ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, για το ματς με τον Λεβαδειακό δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στους προσαγωγούς.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης (13/3) ο Πετράκης έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Για προληπτικούς λόγους ατομικά γυμνάστηκε και ο Γιάννης Βιτώρος που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στον σαββατιάτικο αγώνα με τους Βοιωτούς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: