Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δώνης: «Πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις»

Στην θετική παρουσία που παρουσίασε συνολικά ο ΠΑΟΚ στο "διπλό" (0-1) κόντρα στον Λεβαδειακό, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης. Τι ανέφερε για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δώνης: «Πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις»
Ικανοποιημένος από την ικανότητα του ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη, όπως και σήμερα επί του Λεβαδειακού, ακόμη και με αλλαγές, έμεινε ο Γιώργος Δώνης.

"Για να φθάσεις εκεί που θέλεις πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις", σημείωσε ο τεχνικός του "Δικέφαλου του Βορρά", μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα (0-1) στη Βοιωτία.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον σημερινό αγώνα: «Ήταν είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε αποφασίσει από πριν ότι είναι αναγκαίο να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ήταν λογικό να μην υπάρχει η ίδια ομοιογένεια, αν και προσπαθήσαμε αρκετά. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση, αλλά δεν υπήρχε η συνοχή, στο βαθμό που θέλαμε. Πάντως για να φθάσεις εκεί που θέλεις πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις.

Κι εμείς έχουμε για μεγάλο διάστημα μια διαφορετική ταυτότητα. Είτε έχουμε μια κακή είτε μια μέτρια παρουσία, παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κι όλα αυτά τα λέω γιατί είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Λεβαδειακό, μια και με νίκη επί τού ΠΑΣ θα μπούμε με +4 βαθμούς στη διαδικασία των πλέι οφ».

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Γλύκου: «Τόσο και σήμερα όσο και μέσα στη Βέροια έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Η μία εκ των δύο θα βγει η καλύτερη της σεζόν. Ο Γλύκος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κι αισθανόμαστε τυχεροί που διαθέτουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες στο ρόστερ μας. Επίσης έχουμε και νέα παιδιά από πίσω που δουλεύουν πάρα πολύ με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάντως ο Γλύκος έδειξε ότι είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα».

Για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών: «Υπήρχαν και νέοι παίκτες με θράσος κι ειδικό βάρος της φανέλας, όπως οι Κίτσιου και Κωνσταντινίδης. Πέρα από το να προσπαθούμε για να δυναμώνει ο ΠΑΟΚ, αναβαθμίζοντας το ρόστερ μας, πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας».

Για τη σύγκριση της ρεβάνς του Κυπέλλου στη Λιβαδειά: «Δε συγκρίνουμε ποτέ τα ματς, μια και τότε διαχειριστήκαμε ένα 2-0. Πάντως ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ καλή πορεία πέρυσι και περίμενα ότι φέτος θα διατηρηθεί σε αυτήν την κατάσταση και θα βρεθεί στα πλέι οφ. Πάντως η ομάδα έχει ικανότητες, τεχνική κι είναι δύσκολο να την κερδίσεις».

Για τον πρώτο ημιτελικό με τον Αστέρα στο Κύπελλο και την βαριά ήττα που γνώρισε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Οι ομάδες έπαιξαν με πολλές αλλαγές κι έτσι έγινε με τον Αστέρα. Πάντως εν όψει του πρώτου αγώνα για τον Κύπελλο, είναι ένας αντίπαλος που κάνει καλή πορεία τα τελευταία δύο χρόνια και τον σεβόμαστε. Θα αναλύσουμε τον Αστέρα και θα μπούμε στο γήπεδο με επιθετική διάθεση, για να πάρουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα καλό σκορ για να γίνουμε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό».

Για την απόδοση του Καμαρά και των υπόλοιπων δανεικών: «Όλοι οι δανεικοί μάς δίνουν αυτά που θέλουμε και μας βοηθάνε. Οι τελικές αποφάσεις, πάντως, για το αν θα μείνουν ή όχι εξαρτώνται από την τιμή. Οι εισηγήσεις είναι γενικώς θετικές, αλλά μέχρι να φθάσεις στην παραμονή, παίζουν ρόλο οι διαπραγματεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: