Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συμβιβάζεται με 200.000 ο Δώνης

Η αναβολή που ζήτησε η πλευρά του Γιώργου Δώνη, επικαλούμενη έκτακτο προσωπικό κώλυμα της δικηγόρου του, Ευαγγελίας Σουλούκου, ερμηνεύτηκε από πολλές πλευρές και όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, ως μια πρώτη κίνηση συμβιβασμού από τον Θεσσαλονικιό τεχνικό.
Πληροφορίες από την Αθήνα λένε ότι ο Δώνης θα ήταν ευχαριστημένος εάν έπαιρνε τα 200.000 ευρώ της ρήτρας. Δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι, ακόμα και εάν εμπλακεί σε μια χρονοβόρα δικαστική διαμάχη, θα κερδίσει όλο το ποσό που διεκδικεί (800.000 ευρώ) και το οποίο αντιστοιχεί στις μελλοντικές δόσεις του συμβολαίου του για την νέα χρονιά, συν τα 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Φαίνεται ότι ο Δώνης ενστερνίζεται το ρητό «κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι».
Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δέκα μέρες, η πλευρά Δώνη τηρεί στάση αναμονής και όλα δείχνουν ότι περιμένει ένα τηλεφώνημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διευθέτηση της διαφοράς, εκτός δικαστικών αιθουσών. Συνήθως το πρώτο βήμα για να βρεθεί λύση εξωδικαστικού συμβιβασμού το κάνει ο εναγόμενος. Στην προκειμένη περίπτωση το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αποκαλύπτει για ευνόητους λόγους τις προθέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: