Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πού «παίζει μπάλα» ο Μελισσανίδης;

Οργανωμένα πράγματα από τον Μελισσανίδη που ασχολείται με την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ της Ένωσης, διαμόρφωση του Ελληνικού, γήπεδο και οι εκλογές στην Ερασιτεχνική τα τρέχοντα ζητήματα.

Πού «παίζει μπάλα» ο Μελισσανίδης;
Οργανωμένα πράγματα από την ομάδα του Μελισσανίδη που ασχολείται με την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ της Ένωσης, διαμόρφωση του Ελληνικού, γήπεδο και οι εκλογές στην Ερασιτεχνική τα τρέχοντα ζητήματα.

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης» έχει βάλει στην ατζέντα του όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ΑΕΚ και έχει την επίβλεψη τους. Η αναγέννηση του «Δικεφάλου» έχει ξεκινήσει αλλά τα θεμέλια της θα μπουν όταν κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης έχει ήδη συναντηθεί με ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και δεν αποκλείεται στις επόμενες δύο εβδομάδες να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις αναφορικά με τις κατασκευαστικές εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο και τα αρχιτεκτονικά γραφεία που θα το επιμεληθούν.

Βέβαια, μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδο η ΑΕΚ θα φιλοξενείται στο Ελληνικό. Ο «Τίγρης» θέλει να είναι σε «κιτρινόμαυρο» φόντο και να θυμίζει Ένωση. Με καθίσματα στα χρώματα της ΑΕΚ, με λυόμενες εξέδρες που θα αυξήσουν την χωρητικότητα και να γίνει ό,τι πρέπει προκειμένου μια ομάδα με την ιστορία του «Δικεφάλου» να παίξει σε αυτό το γήπεδο.

Βάση για όλα τα παραπάνω είναι οι εκλογές στην Ερασιτεχνική. Από ώρα σε ώρα «κλείνει» το θέμα του ψηφοδελτίου της Ερασιτεχνικής με τον Μελισσανίδη να έχει συνεχή επικοινωνία με τους Κοτσάτο και Αλεξίου ενώ αναμένεται και δημόσια τοποθέτηση του πρώτου.

Τέλος, έχουμε το ρόστερ. Στη νέα ΑΕΚ θα αγωνίζονται οι Τσουμάγκας, Ανάκογλου και Τσουκαλάς ενώ έχει γίνει πρόταση στους Κουτρουμπή, Κ. Βλάχο, Αρκούδα, Καραλή, Παυλή, Καλογέρη, Τσίτα και Μητρόπουλο. Με όλους υπάρχει καλή διάθεση και το κλίμα είναι υπέρ του να παραμείνουν στην ομάδα. Με τον Μητρόπουλο επειδή χρειάζονται και περισσότερα χρήματα λόγω Παναιτωλικού το θέμα είναι μπερδεμένο αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει ξεκαθαρίσει. Μόλις τελειώσουν οι περιπτώσεις των παραμονών τότε Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας θα δουν τι έχουν στα χέρια τους και θα πράξουν αναλόγως. «Κλεισμένοι» θεωρούνται οι Γεωργέας, Βούρας ενώ είναι η «επανασύνδεση» των Τσιρίλο, Μπούρμπου είναι πιθανή. Επίσης, η Ένωση βλέπει την περίπτωση του Φώτη Γεωργίου ενώ έχει προταθεί και ο χαφ, Αλέξανδρος Καλογέρης, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βέροια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: