Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πέρεθ: «Αυτό ήταν καλύτερο για όλους»

Όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πέρεθ: «Αυτό ήταν καλύτερο για όλους»
Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» στάθηκε στα όσα έχουν ακουστεί για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τόνισε πως «Οι παίκτες μου είχαν μιλήσει με καλά λόγια για εκείνον. Μου είχαν πει ότι είναι ο καλύτερος».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου υποστήριξε πως δεν μπορούσε να παρέμβει στις αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον Ίκερ Κασίγιας, ενώ για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ είπε πως πιθανή απόκτησή του θα δημιουργούσε πρόβλημα στους «μερένχες».

Τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Δεν θα καταβάλουμε αποζημίωση στον Μουρίνιο. Δεν ξέρω αν ο Καράνκα θα συνεχίσει. Λύσαμε το συμβόλαιο κοινή συναινέσει, κάτι που ήταν το καλύτερο για όλους. Αν είχαμε κερδίσει το Champions League, δεν θα μιλούσαμε τώρα για αυτό. Δεν νομίζω ότι υπήρχε ένα κύμα ανταρσίας κατά του Μουρίνιο.

Από το 2010 η ομάδα ήταν πιο ενωμένη από ποτέ. Όλοι οι παίκτες μού είχαν πει ότι ήταν ο καλύτερος. Δεν νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από αυτό, όταν υπάρχει κάποιος λάθος το αναγνωρίζουμε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος. Όλοι οι προπονητές στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν την ίδια δύναμη, αφού ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα».

Για τον… παραγκωνισμό του Ίκερ Κασίγιας:

«Ποτέ δεν άκουσα κάποιος να κατηγορεί τον Ίκερ πως είναι ρουφιάνος. Για μένα εκείνος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, αλλά κάποια στιγμή ο προπονητής θεώρησε ότι ο Αντάν ήταν καλύτερος. Η διοίκηση δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις του προπονητή. Νομίζω ότι πολλοί από τους συναδέλφους του και τους δημοσιογράφους προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Κασίγιας, όμως αυτό έκανε κακό».

Για τα προβλήματα που είχαν προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι χαρούμενος. Και εγώ μερικές φορές είμαι λυπημένος. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Θα θέλαμε να τον κάνουμε τον καλύτερα αμειβόμενο παίκτη στον κόσμο και να χτίσουμε την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης πάνω του»

Για την… ήττα στην μεταγραφή του Νείμάρ, ο οποίος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα:

«Πριν από τρία χρόνια υπήρχε η δυνατότητα να τον αποκτήσουμε, αλλά στη συνέχεια ανανέωσε στη Σάντος. Εάν μπορούσα να πάρω τον Νείμάρ, θα το έκανα και θα υπήρχαν συνέπειες για την ομάδα. Θα έπρεπε να ξοδέψουμε 150 εκατ. ευρώ. Δεν ξέρω πόσα έχει δώσει η Μπαρτσελόνα».

Για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την απόκτηση του Ίσκο:

«Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με τους καλύτερους παίκτες και ο Ίσκο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν ξέρω τι χρειαζόμαστε περισσότερο αυτή τη στιγμή». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: