Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Τον έχουν λατρέψει»

Με τα καλύτερα λόγια σκιαγραφεί στη «Sportday» τον Χουμπ Στέφενς ο Βασίλης Πλιάτσικας, εξηγώντας παράλληλα γιατί ο Ολλανδός θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

«Τον έχουν λατρέψει»
Ο 25χρονος μέσος συνεργάστηκε έστω και για λίγο με τον πρώην τεχνικό της Σάλκε και παρά το γεγονός ότι η προσωπική του εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη, τονίζει τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζουν οι ομάδες του, όπως για παράδειγμα το επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με σπουδαίες επιτυχίες στην Ολλανδία και στη Γερμανία. Μάλιστα στη Σάλκε, στην πρώτη του θητεία, έκανε… θαύματα και κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1997-98. Τον έχουν λατρέψει στη Σάλκε, αν και στη δεύτερη θητεία του είχε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και διακόπηκε η συνεργασία των δύο πλευρών», σχολίασε ο Βασίλης Πλιάτσικας στη «Sportday» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού που προτιμά ο Στέφενς .

«Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι πολύ έμπειρος κι όποια ομάδα αν τον πάρει, θα βοηθήσει αρκετά. Γνωρίζει πάρα πολλά, είναι λάτρης της πειθαρχίας, αλλά και της πολύ καλής τακτικής. Για παράδειγμα, παίζει 4-3-3, με πολύ γρήγορους και καλούς τεχνίτες ακραίους επιθετικούς. Στη Σάλκε, για παράδειγμα, είχε τον Τζέφερσον Φαρφάν, έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα, τον οποίο είχε και παλιότερα στην Αϊντχόφεν. Είναι υπέρμαχος του επιθετικού ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνει από φαβορί κι έδρες. Όποιος είδε τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ κατάλαβε. Η Σάλκε ήταν ανώτερη κι έβγαζε… μάτια. Έτσι του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του. Να είναι αρκετά επιθετικές».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: