Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σίγουροι Μπαϊράμι, Φάλκενμπουργκ!!

Βεβαιότητα επικρατεί στον Παναθηναϊκό πως οι Μπαϊράμι και Φάλκενμπουργκ θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι ανεξάρτητα από το αν η ομάδα αδειοδοτηθεί ή όχι.

Σίγουροι Μπαϊράμι, Φάλκενμπουργκ
Πάντως, οι «πράσινοι» κινούνται με… αισιοδοξία η οποία πηγάζει από τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του Γιάννη Αλαφούζου πως ο σύλλογος θα δικαιωθεί και δεν θα αντιμετωπίσει τελικά κανένα πρόβλημα.

Ανεξάρτητα από την πορεία του συγκεκριμένου θέματος, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν και εναλλακτικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν καλύπτοντας έτσι τις δύο από τις τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών που θα μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα παραμένει ανοιχτό το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη που αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις του μετά το παιχνίδι της Εθνικής, ενώ σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Ντελαπλάς που είναι ο βασικός στόχος της ομάδας για τη θέση του αμυντικού χαφ, αφού ο Βιτόλο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και οι Σο, Λαγός θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις από τον Γιάννη Αναστασίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: