Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τότι: «Τρία Champions League, αν πήγαινα στη Ρεάλ…»

Είναι δύσκολο για τον Φραντσέσκο Τότι να φανταστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός της Ρόμα. Όταν το προσπάθησε όμως -έστω και για λίγο- δεν το ‘ριξε στις… μετριοφροσύνες.

Τότι: «Τρία Champions League, αν πήγαινα στη Ρεάλ…»
Είναι εκπληκτικό να συνδέεσαι για πάντα με μια ομάδα. Εκπληκτικό το να μην την αφήνεις για καμιά άλλη. Είναι κι αναπόφευκτο όμως το μυαλό (έστω και για λίγο) ν’ αναρωτιέται «τι θα γινόταν αν…»

Ε, σ’ αυτό το ερώτημα (επηρεασμένος ενδεχομένως και απ’ την απώλεια του Κυπέλλου την Κυριακή απ’ τη Λάτσιο) ο Φραντσέσκο Τότι απαντά χωρίς αχρείαστες σεμνοτυφίες.

«Θα μου άρεσε να είχα περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα μου, αλλά προτίμησα να μείνω στη Ρόμα», παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο «France Football».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «έχασα πολλά πράγματα που θα μπορούσα να είχα κερδίσει, αλλά ήξερα ποιο θα ήταν το κόστος», έκανε μια… πρόχειρη εκτίμηση αυτών που θα είχε γευτεί αν δεχόταν την πρόταση που του ‘χε γίνει από τη Ρεάλ:

«Αν είχα επιλέξει να πάω στη Μαδρίτη, θα είχα κερδίσει τρία Champions League και δυο Χρυσές Μπάλες, εκτός από… ποιος ξέρεις πόσους τίτλους ακόμα».

Παρόλα αυτά, ο Τότι ξεκαθάρισε πως δεν θ’ άλλαζε τη ροή των πραγμάτων αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω. Επανέλαβε λοιπόν ότι «θα ‘χα περισσότερες ευκαιρίες -αυτό είναι πέρα από κάθε αμφιβολία», αλλά κατέληξε:

«Είμαι χαρούμενος με τις επιλογές μου. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει 2-3 πρωταθλήματα ακόμη με τη Ρόμα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: