Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πώς να πει… όχι ο Παυλής;

Αν επιστράτευε τη λογική, ίσως έπαιρνε άλλη απόφαση. Όταν πρόκειται για την ΑΕΚ όμως, ο Μιχάλης Παυλής (έχει αποδείξει πως) σκέφτεται με την καρδιά. Κι εκείνη του λέει να μείνει στην «Ένωση».

Πώς να πει… όχι ο Παυλής;
Ένα απ’ τα συνθήματα που θα τραγουδούσε στην εξέδρα αν δεν έπαιζε με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας απαξιώνει μπροστά της «ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά».

Πώς θα μπορούσε λοιπόν το τελευταίο… σκέλος να αποδεικνυόταν σημαντικότερο απ’ τη θέληση του Μιχάλη Παυλή να μείνει στην ΑΕΚ;

Ανεξάρτητα από το αν ικανοποιήθηκε ή όχι απ’ την πρόταση των 15.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζεται να τη βάλει κι αυτή (όπως έκανε και με τα γνωστά θέματα της υγείας του) κάτω απ’ την επιθυμία να παίζει με τα κιτρινόμαυρα.

Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται ν’ απαντήσει θετικά στην προσφορά της ΑΕΚ και να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει μετά τον υποβιβασμό της: Ότι εφόσον του προτείνει να μείνει, θα την ακολουθήσει ακόμα και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: