Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Προτείνεται επέκταση συμβολαίου στον Βιντάλ!!

Νέο συμβόλαιο στον Αρτούρο Βιντάλ είναι έτοιμη να προσφέρει η διοίκηση της Γιουβέντους, στην προσπάθειά της να… αποκρούσει τις προτάσεις των πλούσιων ευρωπαϊκών ομάδων.

Προτείνεται επέκταση συμβολαίου στον Βιντάλ
Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Από τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους απέδειξε πως επρόκειτο για μια πολύ πετυχημένη μεταγραφή. Σήμερα ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», Αντόνιο Κόντε, τον θεωρεί ως έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές που δεν παραχωρούνται με καμία… κυβέρνηση (ο άλλος είναι ο Πολ Πογκμπά) και στηρίζει σε αυτόν το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του Καμπιονάτο και, ήδη, στα γραφεία της «Γιούβε» φτάνουν προτάσεις από τις πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το συμβόλαιο του Βιντάλ λήγει το 2016 και οι άνθρωποι της Γιουβέντους θεωρούν πως έφτασε η στιγμή να επεκταθεί για ακόμα δύο χρόνια, με παράλληλη αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται η εξασφάλιση, τόσο του παίκτη, όσο και του συλλόγου.

Αν η πρόταση της «Γιούβε» γίνει αποδεκτή από τον Χιλιανό, τότε ο Βιντάλ θα εισπράττει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο συν μπόνους στόχων, όσα, δηλαδή εισπράττει ο Τζίτζι Μπουφόν και ο Αντρέα Πίρλο, οι οποίοι είναι οι πιο υψηλά αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές.

Το νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί εν μέσω της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν, προς στα τέλη Ιουλίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: