Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μαλντίνι: «Δεν έχω μιλήσει με την Μίλαν»

Καμία επαφή με τη διοίκηση της Μίλαν για να επιστρέψει στην ιταλική ομάδα δεν είχε ο Πάολο Μαλντίνι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στον τοπικό Τύπο.

Μαλντίνι: «Δεν έχω μιλήσει με την Μίλαν»
Τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέψει στη Μίλαν και να αναλαμβάνει κάποιο πόστο στους «ροσονέρι» διέψευσε ο Πάολο Μαλντίνι, μιλώντας στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Ο παλαίμαχος αμυντικός κρέμασε τα παπούτσια του το 2009, αλλά από τότε δεν έχει επιστρέψει στο Μιλανέλο και τόνισε ότι κανείς μέσα από τον ιταλικό σύλλογο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

«Με τον Γκαλιάνι; Είμαστε μαζί εδώ και 25 χρόνια. Ήμουν στη Μίλαν πριν έρθει εκείνος. Νομίζω ότι η εμπειρία ενός πρωήν παίκτη μπορεί να είναι σημαντική σε μία ομάδα, ειδικά εάν το πρόσωπο αυτό έχει ζήσει από πρώτο χέρι την εμπειρία ενός συλλόγου», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ καλά, αφού ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να δουλεύει και χρειάζεται να έχει δίπλα του ανθρώπους που μπορεί να τους εμπιστεύεται. Κανείς ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου. Φυσικά, έχω συναντήσει και έχω μιλήσω με τον Γκαλιάνι. Ωστόσο, κανείς δεν μου έχει ζητήσει να επιστρέψω».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: