Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Δεν κοιμήθηκα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου»

Την αποκάλυψη πως κοιμήθηκε μόλις δύο ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, έκανε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας.

«Δεν κοιμήθηκα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου»
Από την αρχή της σεζόν ζητούσε έναν τίτλο, θεωρώντας πως, μόνο μέσα από τις επιτυχίες μια ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη. Τελικά οι παίκτες του, του έκαναν το… χατίρι και κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ιταλίας, κερδίζοντας με 1-0 τους… άσπονδους εχθρούς της Ρόμα. Κάτι που ενθουσίασε τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάφερε να κοιμηθεί μετά τη νίκη, όπως αποκάλυψε στο κανάλι της Λάτσιο.

«Πρέπει να κοιμήθηκα λιγότερο από δύο ώρες, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Βρισκόμουν σε υπερένταση και με το μυαλό μου ξαναζούσα τις στιγμές του αγώνα. Ωστόσο δεν νιώθω κουρασμένος. Μετά από μια τέτοια επιτυχία, δεν νιώθεις κούραση, παρά μόνο ενθουσιασμό. Ίσως να… καταρρεύσω μετά από μία-δύο μέρες, όταν θα έχει μειωθεί η αδρεναλίνη στο σώμα μου», σημείωσε ο Βόσνιος τεχνικός.

Μετά από αυτή την επιτυχία, η… όρεξη του Πέτκοβιτς φαίνεται να ανοίγει. «Στόχος της διοίκησης και δικός μου είναι να δημιουργήσουμε μια πιο ισχυρή ομάδα την επόμενη χρονιά. Καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν τίτλο, αλλά δεν μας αρκεί. Θέλουμε να πάμε καλύτερα του χρόνου και θα εργαστούμε για τον σκοπό αυτό», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Αυτό σημαίνει πως η νέα σεζόν θα τον βρει στον πάγκο της Λάτσιο. «Το συμβόλαιό μου λήγει το άλλο καλοκαίρι, οπότε θεωρώ πως συνεχίζω κανονικά. Θέλω να πετύχουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα του χρόνου, ώστε να… υποχρεώσω τον πρόεδρο να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Όνειρό μου είναι να μείνω στη Λάτσιο πολλά χρόνια ακόμα και να κερδίσω πολύ περισσότερους τίτλους. Τόσο εγχώριους, όσο και διεθνείς», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: