Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το μπλέξιμο του αιώνα!!

«Πυροτέχνημα» η στρατηγική μελέτη, καθώς το Προεδρικό διάταγμα προβλέπει γκρέμισμα της Λεωφόρου πριν ανεγερθεί γήπεδο στον Βοτανικό!
Μπορεί η στρατηγική μελέτη να διασφάλιζε τον Παναθηναϊκό στο θέμα της Λεωφόρου, ωστόσο, το Προεδρικό διάταγμα είναι ξεκάθαρο και βάζει εκ νέου σε περιπέτειες το «τριφύλλι».
Στο άρθρο 7 του Προεδρικού Διατάγματος στη σελίδα 18 αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Εφαρμογή του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης όπου αναφέρεται το εξής στην καταγραφή των όσων θα γίνουν στη Διπλή Ανάπλαση:
στ) «Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιοχής Ανάπλασης ΙΙ, πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη του Δήμου Αθηναίων η κατεδάφιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ανάπλασης Ι."».
Όπου αναφέρεται περιοχή ανάπλασης II είναι ο Βοτανικός και η περιοχή ανάπλασης I η Λεωφόρος. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι το κτίριο του Ερασιτέχνη και δεν αναφέρεται πουθενά το ποδοσφαιρικό γήπεδο ενώ πουθενά δεν υπάρχει διευκρίνιση! Άλλωστε για το γήπεδο ποδοσφαίρου, το Προεδρικό Διάταγμα αναφέρει ότι επιτρέπεται να γίνει και δεν το θεωρεί προϋπόθεση! Είναι ενδεικτικό ότι στο α) αναφέρεται ως πρώτη ενέργεια η έκδοση των αδειών κατεδάφισης της Λεωφόρου!


 
Το μπλέξιμο του αιώνα! - Gallery (Μέσα στο κείμενο)
Το μπλέξιμο του αιώνα! - Gallery (Μέσα στο κείμενο)  2
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: