Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μετά τον Νεϊμάρ, ενισχύει την άμυνα!!

Πρώτο μέλημα του Τίτο Βιλανόβα και των συνεργατών του αποτελεί η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Μπαρτσελόνα, ύστερα από την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Μετά τον Νεϊμάρ, ενισχύει την άμυνα
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Νεϊμάρ, με τους Καταλανούς να προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους εν όψει της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» αποτελεί η ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και σκοπεύουν να κινηθούν για κάποιον σπουδαίο στόπερ.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Τιάγκο Σίλβα, αλλά οι απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν κρίνονται υπερβολικές και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 9 εκατ. ευρώ καθαρά.

Από εκεί και πέρα, στην Μπάρτσα εξετάζουν ως εναλλακτικές λύσεις – εφόσον δεν ευδοκημήσουν οι επαφές για τον Βραζιλιάνο – με τους Μαρκίνιος (της Ρόμα), Νταβίντ Λουίς (της Τσέλσι) και Κομπανί (της Μάντσεστερ Σίτι).

Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, με τον 19χρονο στόπερ της ιταλικής ομάδας να έχει αυξημένες πιθανότητες να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: