Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τσιρίλο στο Metropolis: «Πιο ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Αφού πρώτα ο Ιταλός στόπερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξάμηνο που αγωνίστηκε στη Μετς και την άνοδο της ομάδας του στη Β΄ Γαλλίας, εξωτερίκευσε την επιθυμία του να αγωνιστεί του χρόνου στην Ελλάδα παρότι η Μετς του πρότεινε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και δήλωσε χαρούμενος μπροστά στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ σχολιάζοντας την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ υπογράμμισε:

«Παρακολούθησα τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και είμαι πολύ χαρούμενος για τις δύο νίκες. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ το ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση των πλέι οφ και είμαι σίγουρος πως μπορεί να τερματίσει πρώτος. Ξέρω τι σημαίνει για όλους η ομάδα να παίξει του χρόνου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πως οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το πετύχουν και εύχομαι να τα καταφέρουν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ιταλού, που ερωτηθείς για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του, απάντησε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι καλό, από τη στιγμή που έχει πλέον έναν δυνατό πρόεδρο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, όμως αν ο πρόεδρος πραγματοποιήσει αυτά που έχει υποσχεθεί τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά και να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια».

Εν συνεχεία, ο Τσιρίλο σημείωσε ερωτηθείς σχετικά πως «κατά την άποψή μου ο Δώνης έκανε καλή δουλειά», ενώ σχετικά με το τι είδος προπονητή χρειάζεται ο Δικέφαλος, δήλωσε: «Πρέπει να ξέρει καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πως ο κόσμος του περιμένει κάθε χρόνο και καλύτερα πράγματα. Να έχει τη φιλοσοφία του νικητή και να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: