Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ολίσε: «Κυνηγάμε το απόλυτο»

Νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ θέλει ο Σεκού Ολίσε όπως επεσήμανε με δηλώσεις του στη Nova.

Ολίσε: «Κυνηγάμε το απόλυτο»
Νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ θέλει ο Σεκού Ολίσε όπως επεσήμανε με δηλώσεις του στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεκού Ολίσε στην κάμερα της Nova

-Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ως ομάδα για να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στον Ατρόμητο;

«Για μένα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως την Κυριακή. Αυτό είναι και τίποτα άλλο. Επειδή τώρα όλοι πασχίζουμε, όλοι πολεμάμε, όλοι είμαστε πεινασμένοι, δε θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα βαθμό, κυνηγάμε το απόλυτο. Μόνον αυτό χρειάζεται».

- Αν μπορούσες να επιλέξεις στοιχεία της ομάδας σου είτε από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής ή της προηγούμενης Τετάρτης, ποια θα ήταν αυτά;

«Νομίζω πως στην Τρίπολη παίξαμε καλύτερα. Γιατί αγωνιστήκαμε μακριά από την έδρα μας δίνοντας τη . ζωή μας, δίνοντας τα πάντα επειδή χρειαζόμασταν όσο τίποτε άλλο εκείνο το παιχνίδι. Έτσι πρέπει να παίξουμε. Την Κυριακή ήταν δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά αλλά μας δυσκόλεψαν οι μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε τα δεδομένα και κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ειδικά για εμάς τους επιθετικούς που σε σχέση με τους αντίπαλους αμυντικούς σε όγκο ήταν καλύτερα. Έπαιξα καλύτερα, 'μπήκα' στο παιχνίδι, πήρα πρωτοβουλίες που δε με βοηθούσε να πάρω το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο επειδή είμαι βραχύσωμος. Αν παίξουμε όπως την περασμένη Τετάρτη, όποιος κι αν βρεθεί απέναντί μας θα τον κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: