Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μιλάει με Σούλη Παπαδόπουλο

Συνάντηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο θα έχει στην Αθήνα ο νέος πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης.

Μιλάει με Σούλη Παπαδόπουλο
Δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει αποφάσεις σχετικά με το ποιος θα είναι προπονητής του Άρη την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» έχει αντιληφθεί πως ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ισχυρό έρεισμα μεταξύ των οπαδών της ομάδας, ενώ κατάλαβε πως το κλίμα σχετικά με τη φημολογούμενη συνεργασία με τον Γιάννη Χατζηνικολάου δεν είναι ιδιαίτερα θετικό.

Ζυγίζοντας αυτά τα στοιχεία, ο κ. Ηλιάδης δεν θέλει να ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Έτσι αποφάσισε να έρθει σε μια πρώτη επικοινωνία με τον τεχνικό με τον οποίο ο Άρης κατάφερε να «σώσει» την κατηγορία την περίοδο 2012-13. Σε αυτήν τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο μικρό διάστημα της παραμονής του, ενώ τον ενημέρωσε πως μέχρι την Παρασκευή θα τα πουν και από κοντά επί αθηναϊκού εδάφους.

Από την πλευρά του ο 46χρονος προπονητής τον ενημέρωσε ότι έχει ήδη έτοιμη έκθεση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα.

Μετά από αυτό το ραντεβού θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού, αφού ο Ηλιάδης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα περσινα με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: