Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Και εκτός Ισπανίας κοιτάει ο Ντελοφέου!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντόρτμουντ, εκτός της Σοσιεδάδ, βρίσκεται ο Ζεράρ Ντελοφέου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.

Και εκτός Ισπανίας κοιτάει ο Ντελοφέου
Στον «αέρα» είναι αυτή τη στιγμή το μέλλον του Ζεράρ Ντελοφέου, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τίτο Βιλανόβα για την επόμενη σεζόν και αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα.

Πρόθεση του 19χρονου εξτρέμ είναι να παίξει σε κάποια ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν ήδη στον καταλανικό σύλλογο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού παίκτη έχει εκδηλώσει η Σοσιεδάδ από το ισπανικό πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μία ακόμη επιλογή για τον Ντελοφέου είναι η Ντόρτμουντ, η οποία φέτος έφτασε μέχρι τον τελικό του θεσμού και ο μάνατζέρ του έχει… άκρες στην Bundesliga.

Η Μπορούσια θα κινηθεί για την ενίσχυση της επίθεσής της, αφού αποχώρησε ο Γκέτσε και ο Λεβαντσόφσκι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: