Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Ο Τσακίρης ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο»

Μπορεί ο Παντελής Τσιλαλίδης να παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Πανιωνίου για προσωπικούς λόγους αλλά τόνισε πως μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα ήταν ο Κώστας Τσακίρης.

«Ο Τσακίρης ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο»
Μπορεί ο Παντελής Τσιλαλίδης να παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Πανιωνίου για προσωπικούς λόγους αλλά τόνισε πως μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα ήταν ο Κώστας Τσακίρης.

Ο Παντελής Τσιλαλίδης παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Πανιωνίου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και λόγους υγείας αλλά δεν θα πάψει ποτέ να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα. Μιλώντας για αυτήν τόνισε πως για τους «κυανέρυθρους» μεγάλη ευκαιρία ήταν ο Κώστας Τσακίρης.

Διαβάστε όσα είπε ο Παντελής Τσιλαλίδης στην Sportday:

Ποιοι ήταν οι λόγοι της παραίτησης σας;

«Βασικός παράγοντας είναι το… βαρίδι της Εφορίας που έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια μου και στον περίγυρο μου. Επίσης, μένω εκτός Αθηνών μέχρι τον Σεπτέμβριο και λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας, δεν είναι εύκολο να μετακινούμαι διαρκώς».

Υπήρξαν διαφορές και αν ναι τι είδους;

«Υπήρχαν και διαφορετικές αντιλήψεις. Όμως το βρίσκω απόλυτα λογικό να συμβαίνει αυτό και θεωρώ ότι είναι υγιές».

Είστε σύμφωνος με την απομάκρυνση του Γουνδουλάκη και την απεμπλοκή του Μανίκα από την πρώτη ομάδα;

«Οι αποφάσεις πάρθηκαν στο Δ.Σ. Υπήρξαν αναλύσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος που κατέληξαν εκεί. Δεν υπήρξε διαφοροποίηση εκ μέρους μου. Το κριτήριο στην περίπτωση του Γουνδουλάκη ήταν καθαρά οικονομικό».

Θεωρείτε σωστό να μην φωνάξει καν η διοίκηση τον αρχηγό του Πανιωνίου μετά από 9,5 χρόνια προσφοράς να μιλήσουν;

«Εκεί υπάρχει κενό! Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει».

Και για τον Μανίκα;

«Ήταν επιθυμία της διοίκησης να ανακατανεμηθούν οι αρμοδιότητες. Ο ρόλος του Μανίκα ήταν άχαρος! Στις ακαδημίες θα φανεί το έργο του».

Ποια είναι η λύση στα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου;

«Το πρώτο που πρέπει να λυθεί είναι της Εφορίας. Έχουμε μπει στο άρθρο 70Α που μας δίνει δικαίωμα για άρση των περιοριστικών μέτρων. Πρέπει να βρεθεί υγιής και σοβαρός επενδυτής. Η εποχή Τσακίρη ήταν η μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο κόσμος του Πανιωνίου δεν έδιωξε τον Τσακίρη. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του το έκαναν».
 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: