Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πράβετς και Ρόγκλα οι επιλογές του Αρη

Τα αθλητικά κέντρα του Πράβετς στη Βουλγαρία και της Ρόγκλα, στη Σλοβενία, αποτελούν τις δύο κεντρικές επιλογές του Αρη για το «χτίσιμο» της ομάδας, της σεζόν 2013-14.

Στο Πράβετς (φωτό), υπάρχει ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, με όλες τις ανέσεις, ιδανικό και για τους πλέον απαιτητικούς. Απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, Σόφια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ομάδες από όλη την Ευρώπη το προτιμούν για τις προετοιμασίες τους.     

Πέραν του Πράβετς, μία ακόμη επιλογή είναι το αθλητικό κέντρο της Ρόγκλα, επίσης πολύ γνωστό για την επισκεψιμότητά του από πολλές ομάδες, ιδανικό για σκληρή δουλειά.

Μία τρίτη επιλογή που εξετάζουν οι άνθρωποι του Αρη, είναι να μεταβούν εκ νέου στην Ιταλία, πιθανότητα όμως που δεν είναι μεγάλη, καθώς οι δύο πρώτες περιπτώσεις πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουν, ενώ η περυσινή εμπειρία, στο Πράτο, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.   

Την τελική απόφαση θα την λάβει ο καινούριος προπονητής (εκτός απροόπτου, δηλαδή, ο Χατζηνικολάου) ο οποίος αφού λάβει γνώση των συνθηκών που επικρατούν σε κάθε περιοχή θα δώσει την κατεύθυνσή του στη διοίκηση για να προχωρήσει στα περαιτέρω.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: