Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Κανονικά ο Βούκιτς!!

Με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Στη Ρουμανία ο Κοστίν Λάζαρ.

Κανονικά ο Βούκιτς
Ένα καλό και ένα άσχημο νέο είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη σημερινή (28/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (29/5, 18:15) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στη 19μελη αποστολή, κάτι που δεν ισχύσει για τον Αραούχο Έτο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κοστίν Λάζαρ, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Έργκους Κάτσε κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, ο Κοστίν Λάζαρ με δεδομένη την ποινή τιμωρίας δύο αγωνιστικών, λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αναχώρησε σήμερα (28/5) για τη Ρουμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας για το φιλικό με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιουνίου.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Παναγιώτης Γλύκος, Σανθ Χακόμπο, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Λίνο, Κώστας Σταφυλίδης, Κώστας Κατσουράνης, Μπονγκανί Κουμάλο, Γιώργος Κατσικάς, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Φωτάκης, Στέλιος Κίτσιου, Αμπντούλ Καμαρά, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Μπερτράν Ρομπέρ, Λίαμ Λόρενς, Σεκού Ολίσε, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: