Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Οι «επιστολές Λαγκάρντ» του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού!!

Την Πέμπτη Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος θα τα... πουν στις δικαστικές αίθουσες και ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ γράφει με τον δικό του τρόπο για την... μάχη αυτή! 
Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, βράδυ Τρίτης, ο Τζίγγερ είναι ανένδοτος, να την πάει τη δουλειά μέχρι τέλος σε βάρος του Βγενόπουλου. Έχει πλησιάσει η πιο κρίσιμη ώρα της κόντρας ανάμεσα στους δύο πολυμετοχικούς του Παναθηναϊκού. Ο τραπεζίτης έκανε δύο κινήσεις, όχι πως παρακάλεσε, περισσότερο θα έλεγε κανεις ότι απειλεί τον Βαρδινογιάννη, προκειμένου αυτός να αποσύρει τις κατηγορίες που θα συζητηθούν μεθαύριο Πέμπτη στο δικαστήριο.
Το παιχνίδι είναι χοντρό. Πιο χοντρό δεν γίνεται. Ποια λίστα Λαγκάρντ, που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα τα κόμματα. Υπάρχουν “επιστολές”. Πολλές επιστολές, όχι στικάκια σαν κι αυτά που κωλομπάρεψε ο Παπακωνσταντίνου. Ούτε κασέτες είναι να μπασταρδέψεις το περιεχόμενό τους. Έτσι και βγουν στον αέρα οι επιστολές Τζίγγερ στον Πατέρα, Πατέρα στον Τζίγγερ, της πουτάνας το μαγκάλι. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Όπως το λέω. Ο Βγενόπουλος δεν θέλει τη δίκη. Και, βέβαια, προτίθεται να αποσύρει κι αυτός τις κατηγορίες σε βάρος του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Μιλάμε για τον Βγενόπουλο που δεν δίστασε να βγάλει ομοφυλόφιλο τον υπουργό οικονομικών της Κύπρου κύριο Σαρρή, να τον ξεφωνίσει δια τηλεοράσεως, απο το κανάλι του Αλαφούζου. Ο Βαρδινογιάννης δεν είναι Σαρρής, να πει ότι είχα πάει στα κατεχόμενα για μασάζ και έστειλε μήνυμα στον αντίπαλο: “Δεν αποσύρω τις κατηγορίες, κάνε ό,τι θέλεις, δεν θα βγω εγώ χαμένος...”.
Η Παιανία δεν ανήκει στους Βαρδινογιάννηδες! Αυτό είναι ένα “ατού” του Βγενόπουλου. Το άλλο είναι οι επιστολές Πατέρα προς τον Τζίγγερ που τις κοινοποιούσε στον τραπεζίτη ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο Βαρδινογιάννης δεν καταλαβαίνει τίποτα, όμως. Είπαμε. Είναι αποφασισμένος για όλα. Για την ανοικτή σύγκρουση. Ας χυθεί αίμα Να τελειώνουμε, σου λέει.
Από πού και ως πού έχει δικαιώματα στην Παιανία ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπως υποστηρίζει ο Βγενόπουλος; Αν ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο θα γίνουμε γραφειοκρατικοί. Δεν θα βρίσκουμε άκρη. Επειδή η Πετραλιά σαν υπουργός αθλητισμού είχε δηλώσει την Παιανία για τους Μεσογειακούς αγώνες. Επειδή ο Αλούπης, ο κολλητός των Γιαννακοπουλαίων υπόγραφε όταν έπαιρνε λεφτά από την ΓΓΑ που δεν κατέληγαν στον ερασιτέχνη. Θα δώσω συνέχεια.
Εξωγήινοι οι υπεύθυνοι στον Αρη
Πάντα έτσι γινόταν όταν στο ποδόσφαιρο δεν υπήρχαν ΠΑΕ. Οι φαγωμάρες των μεγαλοπαραγόντων σε κάθε ομάδα. Από την πιο μεγάλη, την πανελλήνια, μέχρι και εκείνη του χωριού. Μπαίνει στον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάννης, εκεί τελειώνει το έργο της αντιπολίτευσης. Ποιος να κουνηθεί στον σκληροτράχηλο Νταϊφά του Ολυμπιακού, μάλιστα όταν τον στήριζαν άλλοι τρεις γάβροι εφοπλιστές. Ο Άρης, αυτός είναι η κουβέντα μας, είναι ακόμα στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, δεκαετία 30...Προπολεμικά ήθη. Ηλιάδης εναντίον Σκόρδα. Φοβερά πράγματα. Καρυστινός εναντίον Παπαλαζάρου. Πώς να γλυτώσει ο Άρης; Με τίποτα.

Να σου πω ποια είναι η μόνη πρόοδος που υπάρχει στα διοικητικά του Άρη που πάντα είναι ζωγραφισμένα με προσωπικές υπονομεύσεις του εκάστοτε προέδρου, παράδοση αυτό στο Χαριλάου.  Δεν θα κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση η διοίκηση γιατί δεν έπιασε τον διαιτητή. Γιατί δεν δωροδόκησε δυο παίκτες που ήθελαν να τα πάρουν από την αντίπαλη ομάδα κι έτσι π.χ. χάθηκε η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Συμβαίνανε αυτά. Στα ίσα. Μέσα στις γενικές συνελεύσεις. Ανίκανος ο πρόεδρος διότι δεν τα έχωσε στο κοράκι. Τέτοια.

Ο Άρης είναι ανώνυμη εταιρεία. Εντάξει, είναι και θρησκεία και ιδεολογία, και Ιστορία, και Όραμα, και Ελπίδα, και η ζωή μας η ίδια. Είναι και εταιρεία, όμως. Επιχείρηση. Ποιος, λοιπόν, είναι εκείνος που θα την ξεπατώσει κι άλλο οικονομικά; Κληρώθηκε ο Ηλιάδης, όχι ο Σκόρδας.
Υπ’ όψιν ότι τα 30 εκ. χρέη του Άρη δεν τα προκάλεσαν αρειανοί. Όχι, βέβαια. Ούτε αρειανοί είναι οι υπαίτιοι της αγωνιστικής χρεοκοπίας της ομάδας. Αρειανοί είναι οι υπεύθυνοι, όμως εξωγήινοι, ήρθαν από τον πλανήτη Άρη. Χαίρετε.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: