Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

“Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα”!!

O παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, φιλοξενήθηκε στον “Arena fm 89.4″ και αναφέρθηκε στο σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που κατά τη γνώμη του είναι πολύ δύσκολο διότι οι Περιστεριώτες δεν έχουν να χάσουν τίποτε.
Επίσης, διεμήνυσε για το “καυτό” ζήτημα του νέου προπονητή των “ασπρόμαυρων, πως πρέπει να έρθει ένας ξένος, ανάλογος του Γκιούλα Λόραντ, που θα επιβάλλει πειθαρχία και θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα, διότι τώρα δεν είναι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:
Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Θα πρέπει να είναι σοβαρός, γιατί ο Ατρόμητος δεν έχει να χάσει τίποτα. Κι όταν μια οιμάδα δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι πολύ επικίνδυνη. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, θέλει πολύ προσοχή. Πάντως, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, έχει τελειώσει την πρώτη θέση.
Στα παιχνίδια με τον Αστέρα φάνηκε πως η ομάδα είχε προσγειωθεί, ήξερε τι ήθελε, αν και στην Τούμπα δυσκολεύτηκε πάλι. Ας ελπίσουμε, όμως, να εμφανίσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει το παιχνίδι.”
Για τις απουσίες που  θα έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα: “Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να στέκεται σε 2-3 παίκτες που απουσιάζουν, έχει 25 παίκτες ρόστερ. Καθαρό μυαλό χρειάζεται, να το δουν οι παίκτες σαν έναν “μικρό τελικό” ώστε να κερδίσουν”.
Για τον Κάτσε αλλά και τον Γκαρσία: “Έχει κάποια προσόντα που τον βοηθούν να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά εάν η ομάδα θέλει να μεγαλουργήσει και να χτυπήσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, δεν μπορεί να στηριχθεί σε “μικρούς” παίκτες όπως ο Κάτσε. Εντάξει, τρέχει, κόβει, χτυπάει αλλά δεν είναι επιπέδου μεγάλου ΠΑΟΚ.
Εκεί υπήρχε ο Γκαρσία που είναι επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος ή Τσάμπιονς Λιγκ; Εγώ λέω ότι μπορούσε να παίξει και Τσάμπιονς Λιγκ. Δε λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης ο Κάτσε, αλλά για τον ΠΑΟΚ που κοντράρεται τα Γιάννινα για τη 2η θέση, όχι για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη”.
Για το “φλέγον” ζήτημα του νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ: ” Δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται. Αν δεν βρουν τον κατάλληλο προπονητή, είναι και ο Γεωργιάδης μια επιλογή. Διαφορετικά, ένας ξένος προπονητής από το πρώτο “ράφι”, θα ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή. Επειδή έζησαν τον Γκιούλα Λόραντ, θα έλεγα πως πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ έναν εφάμιλλο του Λόραντ. Δηλαδή, έναν προπονητή που θα επιβάλλει την πειθαρχία, θα κάνει ομάδα, διότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα τώρα. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα! Μπαίνει μέσα απλά για να πάρει ένα αποτέλεσμα, χωρίς πλάνο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: