Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Ταχτσίδη!!

Τιμωρία δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Παναγιώτη Ταχτσίδη από τον Αθλητικό Δικαστή, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Ταχτσίδη
Μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο, ωστόσο «πρόλαβε» να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μετά το τέλος του ματς. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος, σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνος, μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού, εκνευρισμένος καθώς ήταν από την ήττα που υπέστησαν οι «τζαλορόσι» με 1-0, εκστόμισε απρεπείς εκφράσεις προς τον διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε.

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε πως η ανάρμοστη συμπεριφορά θα στοιχίσει στον Έλληνα διεθνή αρκετά… ακριβά, αφού του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Εκτός του Ταχτσίδη, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στον Ερνάνες της Λάτσιο για απρεπή συμπεριφορά εναντίον αντιπάλου, ενώ η Ρόμα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ και η Λάτσιο 5 χιλ. ευρώ, για ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς τους, καθώς και για τη χρήση κροτίδων και φωτοβολίδων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: