Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

“Αγκαλιάζουμε όλοι τον Ηλιάδη”

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε εκ νέου πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, μίλησε στον “Arena fm 89.4″ για αυτή την εξέλιξη, επεσήμανε τα δύσκολα δεδομένα που επικρατούν στον “κιτρινόμαυρο” Ερασιτέχνη, ενώ υπογράμμισε πως θα επιδιώξει να υπογραφεί “μνημόνιο” συμφωνίας για τη χρήση του “Κλ. Βικελίδης” με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, τον οποίο “αγκαλιάζει” ο Α.Σ., περιμένοντας όμως να εφαρμόσει αυτά που υποσχέθηκε.
Αρχικά, είπε: “Eίναι η τρίτη φορά που εκλέγομαι, αλλά ελπίζω πολύ σύντομα να έρθει κάτι άλλο. Καλό είναι να έρθουν και παλιά στελέχη που μπορούν να προσφέρουν, αλλά και νέα.
Για τα δεδομένα που επικρατούν στον Α.Σ. Άρης: “Όταν δεν υπάρχουν λεφτά, προσπαθείς να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Μπορώ να σας πω πως υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά και παίκτες που μπορούν να στελεχώσουν τα τμήματα και να εκπροσωπήσουν επάξια τον Άρη. Προσπαθούμε, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, να κρατήσουμε τα τμήματα παρ’ ότι δεν υπάρχουν πολλά λεφτά”.
Για τις επιδιώξεις που υπάρχουν από ‘δω και πέρα: “Είπατε τον κ. Θεοτόκη για παράδειγμα που εδώ και ένα χρόνο έχει “εν λευκώ” το τμήμα και δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ ο Α.Σ. Άρης. Από ‘κει και πέρα, πρέπει να αναζητηθούν οικονομικοί πόροι ώστε να υπάρχει περαιτέρω ανάπτυξη, να γίνουν προεργασίες για την γιορτή των 100 χρόνων που πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Επίσης, πρέπει να δούμε και τις σχέσεις που θα έχουμε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ”.
Για τις σχέσεις με ΠΑΕ και ΚΑΕ: “Σε σχέση με την ΠΑΕ και με την ΚΑΕ, ξέρετε, πως υπάρχουν κάποιες οικονομικές απαιτήσεις βάσει νόμου από τον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου. Με τον κ. Ηλιάδη έχουμε σκοπό να υπογράψουμε μνημόνιο συμφωνίας για τη χρήση του γηπέδου. Επίσης με την ΠΑΕ είμαστε και εμείς ένας από τους πιστωτές της όσον αφορά το άρθρο 99, επομένως θα πρέπει να δούμε και αυτό το θέμα. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να χαράξουμε και μια κοινή γραμμή για τη γιορτή των 100 χρόνων”.
Για την εκλογή του Δημήτρη Ηλιάδη ως νέου προέδρου της ΠΑΕ Άρης: “Ο κ. Ηλιάδης εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία, αναμένουμε να εφαρμόσει αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, τον αγκαλιάζουμε όλοι μας και ελπίζουμε να υλοποιήσει αυτά που έχει δεσμευτεί.
Για την ενδεχόμενη υλοποίηση ενός ενιαίου Άρη: “Και παλιότερα είχαμε πει να γίνει ενιαίος ο Άρης, αλλά είχαμε παρεξηγηθεί, διότι κάποιοι νομίζανε ότι θέλουμε να έχουμε κοινό ταμείο ή ίδιο ΑΦΜ, που δεν γίνεται. Εμείς λέγαμε να κάνουμε μια κοινή διοίκηση, μια διοικούσα επιτροπή, που θα όριζε εκπροσώπους για κάθε τμήμα και θα χάραζε την πολιτική για στρατηγικά και μακροπρόθεσμα ζητήματα. Ελπίζω να έχουμε μια κοινή δράση στο μέτρο του δυνατού με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, διότι ζούμε σε εποχή σκληρής οικονομικής κρίσης”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: