Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γλύκος: «Πρώτα το αποτέλεσμα και μετά το θέαμα»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα τονίζοντας πως στόχος είναι πρώτα η κατάκτηση των τριών βαθμών και μετά το θέαμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον 5ο . τελικό και την εμφάνιση της ομάδας του που περιμένει σ' αυτόν:

«Προσωπικά θα ήθελα να πω πως μας ενδιαφέρει πιο πολύ το αποτέλεσμα παρά μια σούπερ εμφάνιση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί. Πιστεύω πως με οποιοδήποτε τρόπο θα καταφέρουμε να τους κατακτήσουμε».
- Μπαίνετε στη διαδικασία υπολογισμών ή η νίκη είναι αυτοσκοπός και το μόνο αποτέλεσμα που έχετε κατά νου;

«Οχι, νομίζω ακόμη δε θα μπούμε σ' αυτήν τη διαδικασία. Εχουμε - ακόμη - αυτό το παιχνίδι που για εμάς είναι όντως ένας τελικός και μέσω των άλλων αποτελεσμάτων περιμένουμε να δούμε σε τι βαθμολογική κατάσταση θα βρεθούμε».
- Περιμένεις διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τους αγώνες που έχετε δώσει ως τώρα κόντρα στον Ατρόμητο, τόσο στη διαδικασία των πλέι οφ όσο και στην κανονική περίοδο;
«Σίγουρα αυτά είναι διαφορετικά παιχνίδια. Εξάλλου από αυτά εξαρτάται το ποια θέση θα πάρεις για ν' ακολουθήσεις το πρόγραμμα στην Ευρώπη. Οπότε όντως μένει η κούραση αλλά η αποφασιστικότητα κι η θέληση θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο σ' αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: