Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Tην βοήθεια τεσσάρων ΠΑΕ ζητάει η ΕΠΟ!!

Δεκτή έγινε η επίκληση της ΕΠΟ για παρέμβαση των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης για την υποστήριξη της ομοσπονδίας στο δικαστήριο.
Ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, ζητώντας την έκπτωση των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και το διορισμό προσωρινής διοίκησης, η Ελληνική Ομοσπονδία ζήτησε την παρέμβαση τεσσάρων ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο Αθηνών αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΠΟ για πρόσθετη παρέμβαση των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα με σκοπό οι ομάδες να ταχθούν στο δικαστήριο υπέρ της ομοσπονδίας.
Μάλιστα στην ΕΠΟ αναφέρουν πως αυτή η κίνηση των τεσσάρων ομάδων είναι απαραίτητη και για τις ίδιες διότι προσδοκούν την έξοδό τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα και σε συνδυασμό με τον ορισμό προσωρινής διοίκησης τότε η UEFA και η FIFA τους αποκλείει από κάθε διεθνή διοργάνωση.
Παράλληλα οι συγκεκριμένες ΠΑΕ, σύμφωνα με την ΕΠΟ, γνωρίζουν την λειτουργία του ΔΣ και οι αποφάσεις του είναι σύννομες και εναρμονισμένες με το καταστατικό της.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: