Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Να προσέξουν μην φορτώσουν τον Ιβάν!!

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να προσέξει με τον Ατρόμητο, αλλιώς... Γράφει ο "γνωστός-άγνωστος" των αποδυτηρίων! «Ντου στα Αποδυτήρια» για την 5η αγωνιστική στα πλέι οφ.
Κανονικά, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να έχει κανένα πρόβλημα, από την στιγμή που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο των δυο πρώτων αγωνιστικών. Ο δικέφαλος, δηλαδή, στα δυο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης φάνηκε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του.
Το χέρι στην φωτιά
Επειδή, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα φέτος, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά ότι θα κερδίσει τον Ατρόμητο κι έτσι θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ από την 5η αγωνιστική.
Για την ζημιά
Ο Ατρόμητος, άλλωστε, είναι ένας αντίπαλος πάντα υπολογίσιμος κι επικίνδυνος για την ζημιά. Και στα πλέι οφ τα πάει μια χαρά με τον Παράσχο στον πάγκο.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπορεί να έχει το εισιτήριο στα χέρια του, αλλά έχει δείξει κιόλας ότι είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο την σεζόν που διανύουμε.
Στο ύψος των περιστάσεων
Την στιγμή, μάλιστα, που ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει για έναν αξιόλογο – κι αρκετά ακριβό - προπονητή, θεωρώντας σίγουρη την προοπτική των προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει και οι παίκτες με την απόδοσή τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μην κάνουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας να φορτώσει. Να παίξουν, δηλαδή, όπως την 3η και την 4η αγωνιστική, όχι όπως τις δυο πρώτες των πλέι οφ.
Εδώ που τα λέμε, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν σούπερ φαβορί τα πλέι οφ, ενώ αυτή τη στιγμή και πάλι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την πρωτιά. Μόνο αν αυτοκτονήσει, δηλαδή, θα χάσει το εισιτήριο…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: