Σάββατο 18 Μαΐου 2013

8 χρόνια, 6 μήνες και 7 μέρες μετά!!

Μία ακόμα ευκαιρία να αποφύγει την καταστροφή απέκτησε ο Άρης με τη σημερινή απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Ακόμα πιο ευνοϊκή ήταν η υπόθεση του άρθρου 44 το 2004.Τη δυνατότητα να εξυγιανθεί και να καταστεί ξανά βιώσιμος και ανταγωνιστικός απέκτησε ο Άρης με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που έκανε σήμερα δεκτή την αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Το τι πρέπει γίνει από εδώ και πέρα έχει γραφτεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Το τι δεν πρέπει να γίνει, αν όλα τελειώσουν ομαλά με τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, επίσης το γνωρίζει πλέον πολύ καλά η οικογένεια του Άρη.
Το έχει διδάξει η ιστορία και όσα ζήσαμε όλοι στα 8 χρόνια, 6 μήνες και 7 μέρες που πέρασαν από την ημέρα που έγινε δεκτή η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 44 (10/11/2004).

Και τότε οι «κίτρινοι» πανηγύριζαν, αφού τα χρέη σε εκείνη την περίπτωση είχαν μειωθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά να που η μοίρα τα έφερε έτσι που λίγο πριν ο ΑΡΗΣ ξεμπερδέψει με τις δόσεις του 44, χρειάστηκε να στραφεί και πάλι στους νόμους του Κράτους για να γλιτώσει την καταστροφή.

Αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο δικαστικών αποφάσεων, που κράτησαν τον ΑΡΗ ζωντανό θα πρέπει να είναι ο οδηγός για την επόμενη μέρα.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: