Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συνάντηση με… μέλλον!!

To Aris Golden Club συστάθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ, η οποία αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις τα μέλη του βοήθησαν, όμως η αρωγή στην ΚΑΕ πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
Για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας συναντήθηκαν χθες (18/5) μέλη του Club. Το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Σαμολαδάς, ο Γιώργος Ουζουνίδης, ο Φώντας Κωνσταντινίδης  και η Αγγελική Κατσικά και συζήτησαν τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο της κάλυψης κάποιου υψηλού συμβολαίου της ερχόμενης σεζόν, το οποίο να μην επιβαρύνει τη διοίκηση. Περισσότερα θα συζητηθούν σε μία πιο μαζική συνάντηση του Club. Πάντως, πρόθεση για να συνδράμει στο θέμα των οφειλών δεν υπάρχει, οπότε η όποια βοήθεια θα έχει φόντο το μέλλον.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ελπίζει στη βοήθεια του Aris Golden Club, ενώ θα κάνει ένα νέο άνοιγμα προς τη «Σάρισα», μία κίνηση που είχε δημιουργηθεί για να βοηθήσει την ομάδα και σταδιακά να πάρει τις μετοχές της ΚΑΕ, αποστασιοποιήθηκε, όμως, λόγω της πρώην διοίκησης της εταιρίας.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: