Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρωτότυπη κίνηση μάρκετινγκ η «Γιούβε»

Η διοίκηση της Γιουβέντους καλεί τους οπαδούς της ομάδας να επιλέξουν, μέσα από ψηφοφορία, μία φράση, η οποία θα αναγράφεται στο εσωτερικό της φανέλας από την περίοδο 2014-2015.

Πρωτότυπη κίνηση μάρκετινγκ η «Γιούβε»
Η καινούργια εμφάνιση της Γιουβέντους παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες και αυτό που ξεχώρισαν οι οπαδοί της ήταν η απουσία των αστεριών πάνω από το σήμα, κάτι που έγινε και την περσινή χρονιά, αλλά και της φράσης που ήταν γραμμένη από κάτω και τόνιζε πως τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η «Μεγάλη Κυρία» είναι δύο περισσότερα από όσα της αναγνωρίζονται. Αυτό που λίγοι πρόσεξαν, ήταν μια φράση που ήταν γραμμένη στο εσωτερικό του γιακά. Μια φράση που από τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» θεωρείται ιστορική.

«Στη Γιουβέντους η νίκη δεν είναι σημαντική… είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει», είχε πει μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της «Γιούβε», ο Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι. Η φράση αυτή επιλέχθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου γιατί συμβολίζει τη νοοτροπία της Γιουβέντους.

Την επόμενη χρονιά, μια ανάλογη φράση θα γραφτεί στο εσωτερικό του γιακά. Η φράση αυτή, όμως, θα επιλεγεί από τον κόσμο της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν μέχρι τις 22 Μαΐου να μπουν στη σελίδα της Γιουβέντους στο Facebook και να γράψουν μέχρι πέντε ιστορικές φράσεις στα ιταλικά ή τα αγγλικά, που να συνδέονται με την αγαπημένη τους ομάδα. Από όσες φράσεις προταθούν, θα επιλεγούν οι πέντε καλύτερες και ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει από τις 25 μέχρι τις 28 του Μαΐου αυτή που θα εμφανίζεται στο εσωτερικό του γιακά στην εμφάνιση του 2014.

Μια ακόμα πρωτοτυπία της Γιουβέντους, η οποία στο θέμα του μάρκετινγκ, έχει κάνει σημαντικά βήματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: