Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αναμένονται... συγγενείς και φίλοι στην Τούμπα!!

Το ενδιαφέρον ήταν ούτως ή άλλως μικρό, άλλωστε φέτος σε ελάχιστα παιχνίδια η Τούμπα έδινε την εικόνα γεμάτου γεμάτου. Ήρθε ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου, ήρθε και η ήττα από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι έδεσε το γλυκό...Στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Γιάννενα ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στην Τούμπα για φέτος, ή έστω απλά ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο.

Το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ για τα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι οφ είναι υποτονικό, εκτός των άλλων είναι και οι αντίπαλοι που δεν είναι εμπορικοί, και τα πακέτα εισιτηρίων που έχει εκδώσει η ΠΑΕ δεν έχουν την αναμενόμενη κίνηση.

Σχεδόν 48 ώρες πριν το παιχνίδι και παρά τις πολύ χαμηλές τιμές, ο αριθμός των μίνι διαρκείας που έχουν πωληθεί παραμένει τριψήφιος, κοντά στα 1000 βέβαια, αλλά δεν τα έχει ξεπεράσει.

Αυτό που δίνει μια ελπίδα ότι η Τούμπα δεν θα είναι άδεια την Κυριακή και θα υπάρχει λίγος ο κόσμος, ώστε να υπάρχουν και συνθήκες έδρας, ειναι το γεγονός ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (περίπου 8.000) έχουν ελεύθερη είσοδο, οπότε αν ανηφορίσουν στην Τούμπα, θα υπάρχει μια αξιόλογη πληρότητα...

Γεγονός είναι επίσης, πως όπως έγιναν τα πράγματα, η ίδια η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει για να ξαναπροσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο, που δικαίως είναι απογοητευμένος.

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: