Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Έξι παίκτες θα ζητήσει ο Ντι Κάνιο!!

Την πρόθεσή του να ζητήσει την απόκτηση έξι παικτών, προκειμένου να εφαρμόσει τις ιδέες του, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο προπονητής της Σάντερλαντ, Πάολο Ντι Κάνιο.

Έξι παίκτες θα ζητήσει ο Ντι Κάνιο
Κατάφερε κάτι που λίγο καιρό πριν φαινόταν αδύνατο. Να κρατήσει τη Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πάολο Ντι Κάνιο, αν και προκάλεσε αναταραχή με την πρόσληψή του στις «μαυρόγατες», αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά το έργο του. Για να το κάνει αυτό, όμως, με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί, θέλει να ικανοποιηθούν κάποιες απαιτήσεις του. Αυτό ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην αγγλική «Evening Chronicle».

«Γνωρίζω τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου και για αυτό θα προσπαθήσω να ζητήσω πράγματα που μπορούν να γίνουν. Σκοπός μου είναι να εφαρμόσω ένα πιο επιθετικό σύστημα την επόμενη χρονιά. Για να το πετύχω αυτό, χρειάζονται κάποιες αλλαγές σε παίκτες, σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Θα ζητήσω από τη διοίκηση συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα ακριβοί», είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο Ντι Κάνιο αποκάλυψε πόσους παίκτες θα χρειαστεί. «Συγκεκριμένο αριθμό δεν μπορώ να δώσω, αλλά κατά προσέγγιση είναι έξι. Ενδέχεται να είναι λιγότεροι ή περισσότεροι, ανάλογα από τις ιδιαιτερότητες που θα έχουν κάποιοι από αυτούς. Αν είναι σε θέση να καλύψουν πολλούς ρόλους, τότε αυτοί που θα έρθουν θα είναι λιγότεροι από έξι. Πάντως, δεν πρόκειται να ζητήσω παράλογα πράγματα από τη διοίκηση», τόνισε ο Πάολο Ντι Κάνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: