Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρώτη «γεύση» για Δερμιτζάκη!!

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και την Κ-20 έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) στο ΒΑΚ υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της ομάδας, Παύλου Δερμιτζάκη.

Πρώτη «γεύση» για Δερμιτζάκη
Τις πρώτες του σημειώσεις στο μπλοκάκι του ως τεχνικός του ΟΦΗ έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο 44χρονος προπονητής παρακολούθησε στο ΒΑΚ μαζί με τους συνεργάτες του το φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας ανάμεσα σε εκείνη των τμημάτων υποδομής που αποτελούταν από ποδοσφαιριστές της Κ-20 και Κ-17.

Παρά το γεγονός πως η θερμοκρασία ήταν υψηλή υπήρχαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Για την ιστορία οι μεγάλοι νίκησαν τους μικρούς με σκορ 3-1. Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Γρηγόρης Κυζιρίδης και Θανάσης Παπάζογλου, ενώ για τους νέους το γκολ πέτυχε ο Σαράντος Σακλαμάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΦΗ: Συνάνης, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζορμπάς, Ροβίθης

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ζερβός, Κυζιρίδης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Βιτώρος, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Μπαμπουλάκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς.

ΟΦΗ Κ20-Κ17: Αγριμάκης, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Τουγλής, Παπαδιός, Βλαχάκης, Κωνσταντίνου, Ξεροβάσιλας, Χατζάκης, Χαλκιαδάκης

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιαγκιόζης, Λογοθέτης, Ανδρουλάκης, Αδαμάκης, Παχάκης, Μπάμπης, Γαργανουράκης, Χρηστάκης, Σακλαμάκης, Παρασύρης, Χατζάκης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: