Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Χαμός (και) στο «Allianz Arena»!

Πέρυσι έφυγαν απογοητευμένοι. Φέτος όμως νιώθουν πως είναι η σειρά τους. Γι’ αυτό 45.000 φίλοι της Μπάγερν στριμώχτηκαν σε ουρές, προκειμένου να δουν από γιγαντο-οθόνες στο «Allianz Arena» τον τελικό!

Χαμός (και) στο «Allianz Arena»!
Ο τελευταίος τελικός του Champions League που είδαν σ’ αυτό το γήπεδο είχε οδυνηρή (για τους ίδιους) κατάληξη. Οι φίλοι της Μπάγερν ωστόσο δεν πιστεύουν στις προλήψεις.

Ένα χρόνο λοιπόν μετά την τραγωδία που τους υποχρέωσε η Τσέλσι, ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν μαζικά (και) από το σπίτι του συλλόγου τις προσπάθειες του ν’ ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Και μάλιστα υπέστησαν και… κακουχίες για να το εξασφαλίσουν. Διότι πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί η υπομονή χιλιάδων απ’ αυτούς σε ουρές που έφταναν τα 400 μέτρα (!) ώστε να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την «Allianz Arena» και να παρακολουθήσουν από γιγαντο-οθόνες που θα στηθούν εκεί τον τελικό με τη Ντόρτμουντ.

Μετά από έξι μόλις ώρες λοιπόν, τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν. Κι έτσι οι 45.000 φίλοι της Μπάγερν που τα αγόρασαν έγιναν οι αμέσως πιο… τυχεροί της υπόθεσης μετά τους 25.000 που εξασφάλισαν μέσω κλήρωσης (και ανάμεσα σε 250.000 αιτήσεις) τα εισιτήρια για τις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: