Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μουρίνιο: «Η χειρότερη σεζόν...»

Παραδοχή αποτυχίας από τον Ζοσέ Μουρίνιο που έκανε λόγο για τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, ενώ τα άφησε όλα ανοικτά για το μέλλον του.
«Είναι η χειρότερη σεζόν μου, αφού ποτέ δεν είχα μείνει χωρίς ένα σημαντικό τρόπαιο», είπε αρχικά χωρίς να κρυφτεί ο Πορτογάλος τεχνικός, έπειτα από την απώλεια του ισπανικού Κυπέλλου, για να συνεχίσει λέγοντας:
«Η φετινή σεζόν είναι αποτυχημένη και, ως συνήθως, όταν όλα πάνε καλά, τα μπράβο ανήκουν σε όλους, αλλά όταν όχι, η ευθύνη είναι του προπονητή, όχι του παίκτη που αποτυγχάνει ή του παράγοντα που αποτυγχάνει».
Ο «Mου» πάντως επισήμανε ότι δεν νίκησε δίκαια η Ατλέτικο, όμως στο τέλος αυτή είναι που θα θυμάται ο κόσμος. «Δεν πιστεύω ότι η Ατλέτικο είναι δίκαιη νικήτρια, αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλα ξεχνιούνται. Ξεχνιέται η διαιτησία, ξεχνιούνται τα δοκάρια… Η ιστορία θυμάται τη νικήτρια και αυτή είναι η Ατλέτικο».
Συνεχίζοντας ο «Special One» ανέφερε σχετικά με το μέλλον του: «Εχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο. Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα του Αντσελότι ή ότι εγώ πάω στην Τσέλσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιμετωπίσω την υπόθεση με εντιμότητα και, όταν καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο, το αποτέλεσμα της κουβέντας θα γίνει άμεσα επίσημο και γνωστό»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: