Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ποιον παίκτη έχει στην μπούκα ο Ιβάν;

Ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι και ο σκύλος έμαθε ποιος είναι ο ...πρώτος υποψήφιος! Κάντε "κλικ" στο θέμα για να μάθετε και εσείς... Το αφεντικό του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρο χθες στην τρίωρη ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. "Όποιος δεν μπορεί, θα φύγει", ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Σαββίδη.

Ποιοι είναι, όμως, στη "μαύρη λίστα" του Ιβάν και θα δουν την πόρτα της εξόδου, αν δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους; Όπως έμαθε ο σκύλος, ένας από τους παίκτες που έχει στην μπούκα το αφεντικό του ΠΑΟΚ είναι ο Σαρλ Ιτάνζ!

Ο Σαββίδης δεν βλέπει με καλό μάτι τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα και ένας από τους λόγους είναι, φυσικά, και το γεγονός ότι αποτέλεσε τον Γενάρη προσωπική εισήγηση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έφυγε με τον χειρότερο τρόπο από την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έχασε εντελώς την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό και συνεπώς το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες που έφερε στον Δικέφαλο. Ο Ιτάνζ, άλλωστε, δεν έχει πείσει ακόμα με την απόδοσή του και στο Περιστέρι "έπνιξε", όπως λέμε, το δεύτερο και νικητήριο γκολ του Ατρόμητου στις καθυστερήσεις.
Αυτό πείραξε τον Ιβάν, ο οποίος βλέπει μπάλα και κατάλαβε ότι ένας σοβαρός πορτιέρο δεν μπορεί να "τρώει" ένα τόσο φθηνό γκολ σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Αν, λοιπόν, ο Σαββίδης βγάλει μετά πλέι οφ σκούπα και φαράσι, ο Ιτάνζ θα είναι από τους πρώτους που θα αποχαιρετήσουν ΠΑΟΚ...

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: