Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αποσύρεται ο Μετσέλντερ!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο Κριστόφ Μετσέλντερ, ανακοινώνοντας πως αναλαμβάνει πόστο στο συνδρομητικό κανάλι «Sky».

Αποσύρεται ο Μετσέλντερ
Έγινε γνωστός από την επταετή θητεία του με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, χάρη στην οποία κίνησε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον απέκτησε το 2007. Στην τριετή παρουσία του στην ισπανική πρωτεύουσα, όμως, ο Κριστόφ Μετσέλντερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί και, αντιμετωπίζοντας, παράλληλα, προβλήματα τραυματισμού, αγωνίστηκε σε μόλις 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Επέστρεψε στη Γερμανία το 2010, αποδεχόμενος την πρόταση της Σάλκε, αν και πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ. Μετά από τρία χρόνια και 52 εμφανίσεις με τη μπλε φανέλα, ο δυναμικός αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.

Ο Μετσέλντερ, που ήταν 47 φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όπως πολλοί θα περίμεναν. Τουλάχιστον όχι άμεσα, αφού αποδέχτηκε πρόταση από το συνδρομητικό «Sky» και θα αναλάβει πόστο συμβούλου.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Σάλκε προσπάθησε να μεταπείσει τον ποδοσφαιριστή, επιθυμώντας να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά. Ο 32χρονος Κριστόφ Μετσέλντερ, όμως, είχε πάρει, ήδη, την απόφασή του να… κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ και καιρό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: