Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αποκάλυψη: Ποιος ερυθρόλευκος επιστρέφει Εθνική!!

Παίκτης του Ολυμπιακού ξετρέλανε τον Αντρέα Τρινκιέρι με την απόδοσή του στο Φάιναλ Φορ και αναμένεται να τον επαναφέρει στην Εθνική ομάδα. Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό!
 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως ήταν λογικό, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Final 4 της Ευρωλίγκας και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος που είδε τους παίκτες του Ολυμπιακού να σηκώνουν την κούπα. Άλλωστε, αρκετοί εξ αυτών θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα που θα σχεδιάσει για τα επόμενα χρόνια.
Και μπορεί όλοι να στάθηκαν στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός άλλον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισε και σημείωσε στο μπλοκάκι του.
Όπως γράφει η στήλη "Sdog Pick n' Scroll", με εκείνον που εντυπωσιάστηκε ο Τρινκιέρι ήταν ο Στρατός Περπέρογλου! Φυσικά και τον είχε στα τεφτέρια του, όμως το σκεφτόταν. Ωστόσο, στο Λονδίνο είδε αυτό που ήθελε. Είδε έναν παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει άμεσα λύσεις.
Δίχως να χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να ζεσταθεί. Έχει "κρύο" αίμα, είναι καλός σουτέρ και από τους πιο αποτελεσματικούς πλαϊνούς στην Ευρώπη. Ο Περπέρογλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σε εξαιρετική ψυχολογία και παρότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια πρόβλεψη, μάλλον θα βρίσκεται και πάλι στη 12αδα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ο Τρινκ τον γουστάρει τρελά και θα τον επαναφέρει στην ομάδα!

 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: