Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Επενδυτής για Ηρακλή!!

H επιστροφή του Ηρακλή στη φυσική του θέση, στη Superleague, αλλάζει τα δεδομένα και στο θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όπου χωρίς αμφισβήτηση, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του τα πάνε πολύ καλά.
Η ομάδα δεν έχει «διαρροές» και οι πληρωμές γίνονται ανά τακτά διαστήματα και ανάλογα με το βαλάντιο…
Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, που είναι και μεγαλομέτοχος έχει δηλώσει στον «ARENA FM 89,4» ότι θα συνεχίσει κανονικά και στην επόμενη περίοδο, όμως υπάρχει ήδη μια έντονη φημολογία ότι ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ υποψήφιος για να αγοράσει τις μετοχές και να ρίξει λεφτά στην ομάδα του Ηρακλή, κατασκευάζοντας παράλληλα και το νέο γήπεδο της ομάδας στη Μίκρα, που σκέφτεται να το ονομάσει «Βασίλης Χατζηπαναγής»!
Προς το παρόν, αυτό που ενδιαφέρει, είναι να κάνει ο Ηρακλής τρεις νίκες (και μέσα στο Βόλο φυσικά) και να πάρει την 1η θέση στη βαθμολογία, αλλά κανένας δεν θα είναι παραπονούμενος, εάν η ομάδα κατακτήσει μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν απευθείας στην Superleague.
Αυτός που έχει τον πρώτο λόγο είναι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, στον οποίο θα γίνει πρόταση παραμονής ως πρόεδρος για τα επόμενα χρόνια, όπως και στους υπόλοιπους της διοίκησης.
ΥΓ: Σημειώνεται ότι η παραπάνω κίνηση δεν έχει καμία σχέση με φημολογούμενο ενδιαφέρον επιχειρηματία που καθοδηγείται από πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και της ΑΕΚ.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: