Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τι ισχύει με Φούντα!!

Μόνο επαφές -και όχι συμφωνία- του Ταξιάρχη Φούντα με τη Βέρντερ Βρέμης επιβεβαιώνει το περιβάλλον του. Προτεραιότητα του νεαρού το εξωτερικό, αλλά και διάταξη που ενδεχομένως τον «δένει» με την ΑΕΚ.

Τι ισχύει με Φούντα
Δημοσίευμα του «Φωτός» την Παρασκευή θέλει τον Ταξιάρχη Φούντα να έχει «κλείσει» στη Βέρντερ Βρέμης. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά να έχει ενημερώσει σχετικά και τον Τραϊανό Δέλλα.

Το περιβάλλον του νεαρού ωστόσο επιβεβαιώνει μόνο… κατά το ήμισυ την είδηση. Ότι ναι μεν υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου κι έχουν γίνει κάποιες επαφές, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.

Έστω κι αν οι ίδιες πηγές λοιπόν παρουσιάζουν ως προτεραιότητά του το εξωτερικό, η ΑΕΚ προφανώς και έχει λόγο στο θέμα. Διότι δεν είναι μόνο ότι η τεχνική ηγεσία τρέφει δεδομένη εκτίμηση στον Φούντα και τον συμπεριλαμβάνει στους παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση για το ρόστερ που θα σχηματιστεί την επόμενη σεζόν.

Είναι και ότι η νομοθεσία φέρεται να τον «δένει» με τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζεται να υπάρχει διάταξη που προβλέπει ότι το συμβόλαιο παίκτη που είναι ακόμα ανήλικος (ο Φούντας κλείνει τα 18 τον Σεπτέμβρη) δε λύνεται σε περίπτωση εκκαθάρισης της ΠΑΕ -όπως συμβαίνει με των υπολοίπων. Αντίθετα, μετατρέπεται σε ερασιτεχνικό κι εφόσον εξοφληθούν οι οφειλές που υπάρχουν σε αυτόν, παραμένει ενεργό.

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ισχύει δίνει τον τελευταίο λόγο στην ΑΕΚ -η νέα κατάσταση της οποίας, πάντως, αναμένεται να προσεγγίσει τον παίκτη με διάθεση υπογραφής νέου συμβολαίου και μετατροπής του σε μια από τις «κολώνες» της ομάδας που θα χτιστεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: