Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Δεν υπάρχει πρόβλημα αν φύγει ο Αντσελότι»

Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει στην Παρί Σεν Ζερμέν αν ο Κάρλο Αντσελότι ζητήσει να φύγει το προσεχές διάστημα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ Αλ- Κελαϊφί.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα αν φύγει ο Αντσελότι»
Από λεφτά άλλο τίποτα. Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ- Κελαϊφί, έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως αν θέλει κάτι, τότε μπορεί να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να το κάνει δικό του.

Γι’ αυτό άλλωστε εμφανίστηκε και ιδιαίτερα χαλαρός σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του προπονητή του συλλόγου, Κάρλο Αντσελότι και αν θα τον πείραζε ο Ιταλός να αποχωρήσει το προσεχές διάστημα από τις τάξεις της γαλλικής ομάδας.

«Δεν θα είναι πρόβλημα αν ο Αντσελότι ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Μπορώ να πω πως μέχρι σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στον σύλλογο»,
είπε αρχικά ο «ισχυρός» άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας.

Εκτός αυτού ο Αλ Κελαϊφί μίλησε και για το ενδεχόμενο η Παρί να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο τους επόμενους μήνες: «Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν τον χρειαστούμε θα ξεκινήσουμε τις επαφές που χρειάζονται». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: