Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αναλαμβάνει τους νέους της Μάντσεστερ Σίτι ο Βιεϊρά!!

Το πόστο του προπονητή των Ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι θα αναλάβει το καλοκαίρι ο Πατρίκ Βιεϊρά, όπως ανακοινώθηκε από τον αγγλικό σύλλογο.

Αναλαμβάνει τους νέους της Μάντσεστερ Σίτι ο Βιεϊρά
Η απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές… αντιδράσεις, καθώς εκτός του Ιταλού, τόσο ο βοηθός του, Ντέιβιντ Πλατ, όσο και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Ατίλιο Λομπάρντο, αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου, η οποία είναι ακόμα σε αναζήτηση του διαδόχου του Μαντσίνι, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι να είναι ο επικρατέστερος, φαίνεται πως κάλυψε, ήδη, το ένα κενό που δημιουργείται, καθώς βρήκε τον νέο προπονητή των Ακαδημιών. Αυτός είναι ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο Γάλλος, που ξεκίνησε την καριέρα του στις Κάνες και πέρασε για ένα… φεγγάρι από τη Μίλαν χωρίς επιτυχία, έγινε γνωστός στα χρόνια της θητείας του στην Άρσεναλ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε στη Γιουβέντους και την Ίντερ, για να επιστρέψει στην Αγγλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, όπου και ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2011.

Στην ομάδα του Μάντσεστερ ο Βιεϊρά θα κάνει το νέο ξεκίνημα στην ζωή του, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.
Ο Γάλλος θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την 1η Ιουνίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: