Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ιβάν, πάρε παράδειγμα από τον μάγκα Κόκκαλη!!

Τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης για να μοιάσει στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού και να αποφύγει τις …φάπες με τους ποδοσφαιριστές; Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog!  Συζητιέται πολύ η συμπεριφορά του Σαββίδη, που πηγαίνει συνεχώς τώρα τελευταία στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο κ.λπ. Είχε τρεις ώρες και τους έψελνε προχθές και εγώ πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος να είναι συνεχώς μαζί με τους ποδοσφαιριστές, γιατί απομυθοποιείται στα μάτια τους. Θα έπρεπε να τον είχαν προφυλάξει από αυτό ο Ζησάκος και οι υπόλοιποι. Από όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, θυμάμαι, όταν είχαμε τον πρόεδρο συνέχεια κοντά, είχαμε φτάσει στο σημείο να παίζουμε ακόμα και φάπες μαζί του. Από την άλλη, μία σεζόν που πρόλαβα τον Κόκκαλη στον Ολυμπιακό, δεν είχε κατέβει ούτε μία φορά στα αποδυτήρια. Ούτε μία. Και μιλάμε για δύσκολες περιόδους, της απόλυτης κυριαρχίας του Βαρδινογιάννη.
Αλλά πρόεδρος σαν τον Κόκκαλη δεν έχει περάσει άλλος. Μάγκας στη ζωή του, μάγκας σαν επιχειρηματίας, μάγκας σαν πρόεδρος στον Ολυμπιακό. Ήταν ψηλά για τους παίκτες και έτσι πιστεύω θα πρέπει να είναι κάθε πρόεδρος μεγάλης ομάδας. Πρέπει κάποιος να σταματήσει τον Ιβάν, επιτέλους, γιατί μετά θα γίνει ένα με τους υπαλλήλους της ομάδας και τους παίκτες.
Ο πρόεδρος δεν πρέπει να μιλάει πολύ. Ας βάλει έναν συνεργάτη του να τα... ψάλλει στους παίκτες, στο κάτω-κάτω. Τι μπορεί να τους έλεγε τρεις ώρες, δηλαδή; Άντε η 1,5 ώρα να ήταν η μετάφραση. Την υπόλοιπη 1,5 ώρα τι τους έλεγε; Όταν λες πολλά, ξεφεύγεις κιόλας. Και πιστεύω ότι θα πρέπει να βγει από αυτή τη λογική ο Σαββίδης.πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: