Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρωτοπορεί η Κέρκυρα!!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του μεγαλύτερου προπονητικού καμπ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις συμμετοχής, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Το γεγονός της αθρώας συμμετοχής, αποδεικνύει την "δίψα" των νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντες το 1997 και νεότεροι), να διδαχτούν κάτι διαφορετικό και να αξιολογηθούν με ευρωπαϊκά κριτήρια από τους Ισπανούς και Ολλανδούς τεχνικούς.
Με πρωτοβουλία του Κερκυραίου προπονητή Βαγγέλη Καρπατσέλη, θα φιλοξενηθούν στο αθλητικό κέντρο Karpatselis FC στη Κέρκυρα, δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές, και πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά τιμ δύο μεγάλων ευρωπαϊκών ακαδημιών σε δύο περιόδους.
Οι Ολλανδοί προπονητές της Vittesse (19-25 Ιουνίου) και οι Ισπανοί της Real Valladolid (7-14 Ιουλίου).

Καμπ τερματοφυλάκων από τον Adrie Broxks

Η πρώτη περίοδος της σημαντικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί από τις 19 ως τις 25 Ιουνίου με την παρουσία έξι Ολλανδών προπονητών και επικεφαλής τον Adrie Broxks, προπονητή τερματοφυλάκων της Vittesse.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του έμπειρου τεχνικού στη Κέρκυρα, Adrie Broxks, θα διεξαχθεί προπονητικό καμπ για τους επίδοξους τερματοφύλακες.
Τη δεύτερη περίοδο του καμπ, από τις 7 ως και τις 14 Ιουλίου η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη παρουσία των τεχνικών της Real Valladolid.
Καλεσμένοι στη διοργάνωση, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να συμμετέχουν, είναι και όσοι προπονητές ακαδημιών ή συλλόγων το επιθυμούν κρίνοντας πως είναι μοναδική ευκαιρία να δουν τον τρόπο διδασκαλίας των Ολλανδών και Ισπανών συναδέλφων τους, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις προπονητικές μονάδες των τεχνικών της Vittese και της Real Valladolid χωρίς να ξενιτευτούν.
"Από τους διοργανωτές θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και τα αεροπορικά εισιτήρια των καλεσμένων προπονητών, με αποτέλεσμα το κόστος συμμετοχής των δύο προπονητικών περιόδων για τις δυο εβδομάδες, να κοστίζει 150€.
Σε περίπτωση που ένας αθλητής επιλέξει τη μία περίοδο, η συμμετοχή είναι 75€, για κάθε εβδομάδα.
Για τη διαμονή των εκτός Κέρκυρας αθλητών ή προπονητών έχει γίνει ειδική οικονομική συμφωνία σε επίλεκτα ξενοδοχεία σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή στην οποία περιλαμβάνεται η μεταφορά και η διατροφή.

Το τεχνικό τιμ των Ολλανδών προπονητών Vittesse (19-25 Ιουνίου 2013)

  • Αdrie Broxks -goalkeeper coach Vitesse U11, U19)
  • Remco van Leeuwen - U 11 coach Vitesse
  • Herreld Stelder - U 12 coach Vitesse
  • Martijn de wild - U 13 coach Vitesse
  • Roy Vernes - Head scouting and assistant coach Vitesse
Το τεχνικό τιμ των Ισπανών προπονητών Real Valladolid (7-14 Ιουλίου)
  • Ricardo Coque Coria
  • José Ramón Gil Garrido
  • Juan Carlos González Hernández
  • Andrés Pedrejón López

    Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στα τηλέφωνα:
    Τηλ.: 2661028565, 2661049716 – 6932335566

Δεν υπάρχουν σχόλια: