Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Ο Μοράτι με στηρίζει»

Στα λόγια του Μάσιμο Μοράτι δείχνει να στηρίζει την αισιοδοξία του σχετικά με το μέλλον του στην Ίντερ ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από όσα είπε στο ιταλικό «Sky Sports».

«Ο Μοράτι με στηρίζει»
Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια η Ίντερ δεν καταφέρνει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο πολλοί ήταν εκείνοι που τη θεωρούσαν σαν τη μοναδική ανταγωνίστρια της Γιουβέντους για τον τίτλο. Οι συνεχείς τραυματισμοί και η κακή απόδοση στον δεύτερο γύρο, έφεραν τους «νερατζούρι» πολύ πίσω στη βαθμολογία και προκάλεσαν την οργή των οπαδών και τον προβληματισμό του προέδρου, Μάσιμο Μοράτι.

Ωστόσο, παρά τις φήμες, ο Μοράτι δείχνει να στηρίζει τον Αντρέα Στραματσόνι και τονίζει πως ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει το έργο του στην Ίντερ. Κάτι που καθησυχάζει τον προπονητή των «νερατζούρι», όπως φάνηκε από όσα είπε στο συνδρομητικό «Sky».

«Ακούγονται πολλά σχετικά με το μέλλον μου, αλλά εγώ σας παραπέμπω στα λόγια του προέδρου. Σε κάθε ευκαιρία, ο Μοράτι επαναλαμβάνει πως η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή. Δεν έχει αφήσει ούτε μία φορά να εννοηθεί πως σκέφτεται να με αντικαταστήσει. Για αυτό κι εγώ δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται και κοιτάω τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στραματσόνι.

Τα αποτελέσματα, όμως, δεν είναι αυτά που ήλπιζαν οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου και αυτό το αναγνωρίζει ο νεαρός προπονητής. «Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η χρονιά είναι απογοητευτική. Αλλά δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, με σημαντικότερη τους αναρίθμητους τραυματισμούς. Ποτέ στο παρελθόν ομάδα δεν αντιμετώπισε τόσα προβλήματα. Ελπίζω να αλλάξει η τύχη μας την επόμενη χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, με κάνει να αισιοδοξώ», υπογράμμισε ο Αντρέα Στραματσόνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: